FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

EXCLUSIV Sorin Cârțu le răspunde lui Nelu Varga și Dan Petrescu: „Nu văd rostul comentariilor. Mă simt frustrat!”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de , - Publicat luni, 08 mai 2023 10:43 / Actualizat luni, 08 mai 2023 11:14

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele Universității Craiova, a comentat duelul de duminică seara cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, 1-1.

Nemulțumirile celor de la CFR Cluj, care au atacat arbitrajul prin vocile finanțatorului Nelu Varga și a antrenorului Dan Petrescu, nu l-au mișcat pe Cârțu. „Nu sunt acoperite”, consideră președintele clubului din Bănie.

L-a taxat pe Dan Șucu pentru comentariul de la GSP Live: „Derapaj! Mi s-a părut misogin”
RAPID
L-a taxat pe Dan Șucu pentru comentariul de la GSP Live: „Derapaj! Mi s-a părut misogin”

„Tot timpul sunt comentarii după meciuri precum cel de aseară. Nu le văd rostul, nu sunt acoperite. Fazele respective le-a interpretat arbitrul. Ei tot timpul scot în evidență cum se trag liniile, acuză că sunt neîndreptățiți. Nu mă miră reacțiile respective”, a precizat Cârțu la GSP Live.

Sorin Cârțu, după CFR Cluj - CSU Craiova: „Mă simt frustrat”

Pentru alb-albaștri, egalul din Gruia a fost al treilea din acest play-off. Cu 36 de puncte, nu mai au șanse nici măcar matematice la titlu, obiectivul fiind o poziție pe podium.

„Eu, unul, după asemenea partide mă simt frustrat. Am luat 3 puncte din 4 partide pe care le-am dominat în acest play-off, în care le-am fost superiori adversarilor și puteam obține mult mai mult, măcar 8 puncte, dacă nu mai multe.

Am obținut doar 3 și am ieșit din lupta pentru campionat, pentru îndeplinirea obiectivului”, a admis Cârțu.

Cele 4 partide la care Cârțu face referire sunt 1-1 cu FCSB, 1-2 cu FCSB, respectiv cele două remize cu CFR Cluj, 1-1 în tur și în retur.

Ce decizii reclamă CFR Cluj

La ce „comentarii” a făcut trimitere Cârțu? Ei bine, cei de la CFR Cluj au reclamat două decizii extrem de importante în economia jocului:

  • În prima repriză, Andrei Ivan a intrat periculos asupra lui Boateng, cu talpa sus și piciorul întins, dar mijlocașul CFR-ului a avut noroc. Avea piciorul în aer în timpul intrării lui Ivan, nu pe gazon, astfel că a evitat contactul direct și, implicit, o posibilă accidentare gravă.
  • „Centralul” Radu Petrescu i-a acordat cartonașul roșu lui Ivan, apoi a fost chemat să revadă faza pe monitorul de la marginea terenului. După ce a urmărit reluările, arbitrul a anulat cartonașul roșu și i-a arătat „galben” lui Ivan.
Sorin Cârțu le răspunde lui Nelu Varga și Dan Petrescu: „Nu văd rostul comentariilor. Mă simt frustrat!”
Intrarea lui Andrei Ivan
  • În minutul 69, Andrei Ivan a egalat după o fază confuză. Nici jucătorii nu au știut inițial dacă reușita e valabilă. S-a verificat faza în camera VAR și s-a constatat că Ivan era în poziție regulamentară la faza golului. Camora a fost cel care l-ar fi ținut în joc pe Andrei.
Sorin Cârțu le răspunde lui Nelu Varga și Dan Petrescu: „Nu văd rostul comentariilor. Mă simt frustrat!”
Faza golului marcat de Craiova // foto: captură Digi Sport

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Porumboiu a analizat fazele litigioase din CFR Cluj - CSU Craiova și vorbește despre viciere de rezultat: „Punct. 100%! Nu sunt comentarii!”

Încă un jucător de la Rapid e luat în colimator de Mihai Stoica: „Vânătorul s-a transformat în vânat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dandana
dandana  •  09 Mai 2023, 08:59

Asa cum sunt eu când *** tu! Sa fim serioși, tu te-ai găsit sa tragi la răspundere pe cineva, când ești numărul 1 în a vorbi numai prosti la tv? Craiova joaca ca o cizmă, mijlocul este praf. Dar tu urli ca vrei campionate, ca nu știu ce arbitru face ceva. Nu arbitri fac ce văd ei, iar dacă greșesc la var îi arată greseala. De asta ar trebui sa respectați mai mult arbitru și sa nu mai puneți presiune pe ei, asa greșesc și mai tare. Cat despre CFR " nu am comentări". Doar hotul striga hoțul, știind ceva care se făcea odată. Ar trebui sa le fie rușine pentru tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan..
stefan..  •  08 Mai 2023, 18:15

Asa este. Cat timp acest frustrat va la butoane, Universitatea Craiova va fi in ceata. De cand a venit acest frustrat toate merg pe dos. Un imbarligator...

vassy62
vassy62  •  08 Mai 2023, 15:13
Postat de brera30 pe 08 Mai 2023, 14:36

Cred ca vorbești de MM, nu-i asa?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează