Vaser Lipo: Lipoaspiratia cu ultrasunete

/ / Modificat: 2019-01-07
Vaser Lipo: Lipoaspiratia cu ultrasunete

Daca sunteti in cautarea unei metode de remodelare corporala, cu siguranta trebuie sa va opriti atentia asupra operatiei de Lipoaspiratie cu Ultrasunete VASER LIPO, cea mai noua tehnica de indepartare a grasimii utilizata in SUA.

Dr. Rachad Hassan - medic specialist chirurgie plastica si reconstructiva, in prezent unul dintre cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania, ne dezvaluie in detaliu ce presupune aceasta procedura.

Interventiile chirurgicale de lipoaspiratie au devenit in ultimii ani din ce in ce mai frecvente la persoanele care vor sa obtina un corp perfect remodelat.

Liposelectia VASER cu ultrasunete ne ofera posibilitatea unei remodelari corporale cu disconfort minim, cu rezultate excelente si cu recuperare rapida.

VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita.

Ceea ce deosebeste VASER Lipo de alte proceduri de lipoaspiratie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura).

Datorita acestei inovatii, lipoaspiratia VASER minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate, subliniaza Dr. Rachad Hassan - medic specialist chirurgie plastica si reconstructiva.

Tratamentul VASER este recomandat atat femeilor cat si barbatilor.

Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de indepartare a grasimii si tipurile de tratamente care se pot realiza. Liposelectia VASER selecteaza tesutul adipos fara a afecta si alte tesuturi si il emulsioneaza, permitand in final o imbunatatire rapida a aspectului pielii din zona tratata.

Spre deosebire de liposelectia VASER, lipoaspiratia asistata laser utilizeaza lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putand afecta insa si alte tesuturi importante din zona.

Liposelectia VASER poate fi folosita cu rezultate avansate si pentru lipoaspiratia unor zone mici, si a unora mari. Astfel, liposelectia VASER indeparteaza cu maxima precizie grasimea in exces din toate partile corpului, atat din zone obisnuite (coapse, solduri, abdomen, torace), cat si din zone mai delicate ale corpului (brate, barbie, partea interna a coapselor, gat).

VASER Lipo va ajuta sa scapati cu usurinta de acele zone ale corpului dumneavostra rezistente la diete si exercitiu fizic.

Astfel aria corporala pe care VASER poate actiona este practic nelimitata si include : abdomen superior/inferior, zona toracica posterioara, zona lombara, piept, barbie, gat, sold, coapse (zona externa/interna), gambe, glezne.

Studiile clinice efectuate in SUA au demonstrat rezultatele excelente pe care aceasta alternativa sigura de lipoaspiratie le are asupra corpului.

Pacientii care au ales liposelectia VASER cu ultrasunete au pierdut de 7.5 ori mai putin sange decat cei operati prin metodele traditionale de lipoaspiratie.

De asemenea, s-a constatat ca majoritatea pacientilor operati prin aceasta procedura si-au putut relua activitatile cotidiene in cateva zile.

Primele rezultate ale interventiei sunt vizibile imediat dupa operatie, iar cele finale dupa o perioada de 3-6 luni.

Beneficiile VASER

  • Rezultate nete, predictibile, de finete;
  • Durere minima, tumefactie redusa;
  • Recuperare rapida;
  • Imbunatatirea retractiei pielii (strangerea pielii);
  • Tehnica indeajuns de delicata cat sa fie efectuata si sub anestezie locala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lipoaspiratia

Articole recomandate

Citeste si despre