21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment20 de morţi după răsturnarea unui vas în India

20 de morţi după răsturnarea unui vas în India

20 de morţi după răsturnarea unui vas în India. Cel puţin 20 de persoane au murit duminică din cauza unui vas care transporta turişti. Acesta s-a răsturnat în statul sudic Kerala, au declarat autorităţile presei locale, scrie AFP.

Până în prezent au fost înregistrate douăzeci de decese, potrivit cotidianului Times of India şi agenţiei de presă PTI. În schimb, cotidianul Indian Express a numărat doar 18.

„Îndurerat de pierderile de vieţi omeneşti în urma accidentului unui vas la Malappuram, în Kerala. Condoleanţe familiilor îndoliate”, a scris pe Twitter premierul Narendra Modi, promiţând despăgubiri pentru o rudă apropiată a fiecărei victime.

Operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare

Incidentul s-a petrecut la Tanur, un oraş de coastă din districtul Malappuram, statul Kerala. Operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare.

Majoritatea victimelor sunt copii în timpul vacanţelor şcolare, a declarat V. Abdurahiman, ministrul sportului din statul Kerala care coordonează eforturile de salvare. Peste 30 de persoane se aflau la bordul vasului atunci când s-a produs incidentul.

Patru persoane în stare critică au fost transportate la spital, a declarat Abdurahiman pentru PTI. Supravieţuitorii au povestit presei locale că mulţi pasageri nu purtau veste de salvare.

Motivul răsturnării vasului rămâne deocamdată necunoscut. 

Citeşte şi: Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7 și DN 7CC

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS