FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 7-2

Gică Popescu, reacție ironică după ce fanii Rapidului au acuzat-o pe Farul că i-a sabotat: „Poate e vaselină, nu dulceață”

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 11:12 / Actualizat luni, 08 mai 2023 12:12

Gică Popescu, președintele Farului, a reacționat după ce fanii Rapidului s-au plâns de modul în care au fost tratați la Ovidiu.

Cei aproximativ 200 de fani ai Rapidului care au făcut deplasarea pentru meciul cu Farul nu au putut afișa steaguri în timpul partidei pentru că gardul din fața sectorului lor era uns cu vaselină, existând și mai multe cuie în gard.

L-a taxat pe Dan Șucu pentru comentariul de la GSP Live: „Derapaj! Mi s-a părut misogin”
RAPID
L-a taxat pe Dan Șucu pentru comentariul de la GSP Live: „Derapaj! Mi s-a părut misogin”

Întrebat de Costin Ștucan la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor, Gică Popescu a răspuns ironic.

Costin Ștucan: „Sunteți pregătiți să vedeți ceva după Farul - Rapid? Fanii Rapidului au o problemă, Gică, și se îndreaptă cumva către voi. Ei susțin că cineva a uns gardurile de la peluză cu vaselină, pentru a nu-și putea pune banerele, care s-ar fi murdărit. Adevărul e că e multă vaselină. Și cineva le-ar fi pus niște capcane. Plus...” Gică Popescu: „Poate e dulceață. De ce spunem că e vaselină? Poate e dulceață.”

Gică Popescu, reacție ironică după ce fanii Rapidului au acuzat-o pe Farul că i-a sabotat: „Poate e vaselină, nu dulceață”

Costin Șucan: „Pare totuși vaselină. Dulceață de vaselină...”
Gică Popescu: „Nu știu dacă e poarta care glisează... Poate fi?”

Costin Ștucan: „Fanii se mai plâng că sunt niște țepi care i-au împiedicat să desfășoare steagurile cum trebuie. Ei au steagurile alea mari, iar acele țepi ar fi avut rolul să le rupă. Eu nu glumesc” 
Gică Popescu: „Crede cineva că am fi montat țepii ăștia înainte de meciul cu Rapid?”

Gică Popescu, reacție ironică după ce fanii Rapidului au acuzat-o pe Farul că i-a sabotat: „Poate e vaselină, nu dulceață”

Costin Șucan: „Ei așa bănuiesc. Că li s-au sabotat steagurile” 
Gică Popescu: „Păi, asta înseamnă că le-am pus înainte de meci, sabotând cei 220 de suporteri rapidiști.” 
Costin Ștucan: „Dar inimoși.” 
Gică Popescu: „Inimoși, da. Jos pălăria”

Costin Șucan: „Dar cu vaselina? Cazul vaselina...” 
Gică Popescu: „Habar nu am. Crede-mă că nu mă ocup cu vaselina pe gard” 
Costin Ștucan: „Acum serios. Dacă cineva a făcut asta, atunci e ceva... ” 
Gică Popescu: „Promit că mă interesez. Poate, dacă e poartă...”

Costin Șucan: „Nu pare că e unsă ca să se deschidă. Pare unsă că să nu se pună ceva pe ea.” 
Gică Popescu: „Nu știu... Eu rămân de la meci cu 7-2. Să vii acum să spui chestiile asta...” 

Costin Ștucan: „Ei au fost supărați și la meciul din tur.” 
Gică Popescu: „Au fost supărați pentru că nu au avut mai mult de 220 de bilete. Și noi suntem supărați că nu avem un stadion mai mare. Are 4.500 de locuri și nu putem băga mai mulți fani. Iar 5% înseamnă 220. Tot 5% primim și noi când mergem în deplasare. E un număr regulamentar”.

VIDEO Denis Alibec înscrie un hat-trick de senzație în duelul cu Rapid

Citește și: 

Dan Udrea taxează campioana după amenințările lui Varga: „CFR se simte furată de cei cu care a câștigat 5 titluri la rând”

Încă un jucător de la Rapid e luat în colimator de Mihai Stoica: „Vânătorul s-a transformat în vânat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  11 Mai 2023, 00:15
Postat de arapacis pe 08 Mai 2023, 12:40

A fost odata un jucător numit Gica Popescu, capitan la Barcelona, unul dintre simbolurile nationalei României. Este cumplita metamorfoza lui, devenit brelocul lui Hagi si răspândac de transferuri imaginare ale “bijuteriilor” de la Ovidiu.

Amice, hai s-o lăsăm mai moale cu căpitan la Barcelona . S-a rugat de Robson - care îl simpatiza - ,antrenorul pe care l-a avut si la PSV , sa -l pună pe el căpitan (finala Cupei cupelor) în câteva meciuri. Atât, în rest a fost un jucător mediocru la care s-a renunțat . Nici la Totenham nu a făcut nimic. Era numit de către coechipieri trishorul pt. ca mereu se ferea sa pună osul sau se dădea accidentat. N-a făcut purici decât la Galatasarai cai cumnatul sau.

nicohak55
nicohak55  •  09 Mai 2023, 06:43

Poate vopseaua de păr ți-a prăjit vreun neuron ?!

danutcornel
danutcornel  •  08 Mai 2023, 18:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează