Un adolescent a pierdut controlul unui M3 și a lovit un polițist – VIDEO

Autor: Adrian Somai 08 mai 2023 Știri auto

Camera video a unei mașini de poliție din Statele Unite a surprins momentul în care un șofer a pierdut controlul mașinii sale, a intrat pe contrasens și a lovit în plin alte două mașini. La acel moment, polițistul era în timpul programului de lucru, verificând documentele șoferului unei mașini pe care tocmai o oprise. Potrivit imaginilor surprinse, polițistul a fost foarte aproape de a se transforma în victima unui accident cu urmări tragice.

Potrivit Motor1, vinovat pentru întreaga întâmplare s-a dovedit a fi un tânăr de numai 17 ani, care se afla la volanul unui BMW M3 din 2018. El a pierdut controlul mașinii sale în timp ce conducea cu o viteză de 120 km/h pe un drum cu o limită de viteză de 80 km/h. Incidentul a avut loc chiar în prima zi a lunii mai, în Fairfax County, Virginia.

Pe imaginile surprinse de camera video se vede cum ofițerul de poliție încearcă să fugă înapoi către vehiculul său. Din fericire pentru el, în secunda impactului pare că se afla în locul perfect, astfel încât nu a fost decât atins foarte puțin în zona picioarelor. Impactul îl face să cadă pentru scurt timp, însă imediat reușește să sară peste parapetul de protecție, de unde a cerut și ajutor prin intermediul stației radio.

Șoferul, acuzat de conducere imprudentă

În clipul video postat pe YouTube se poate auzi cum cineva geme de durere în urma impactului, însă nu este clar dacă zgomotul vine dinspre M3 sau de la persoana din mașina oprită de Poliție pe marginea drumului. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav, însă ofițerul de poliție și șoferul mașinii pe care o oprise pentru verificări au fost nevoiți să meargă la spital.

Șoferul adolescent aflat la volanul mașinii M3 a fost în cele din urmă acuzat de conducere imprudentă. Din fericire, de data aceasta, atât el, cât și ceilalți doi pasageri care se aflau în mașina lui, au scapăt doar cu o sperietură.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video YouTube - Police Activity


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide