Tribuna
Măldărășanu, înaintea meciului cu Craiova lui Mititelu: ”Întâlnim, poate, cea mai bună echipă din play-out”. Mai mulți jucători sunt incerți
Ovidiu BOICA
1008 vizualizari
Măldărășanu, înaintea meciului cu Craiova lui Mititelu: ”Întâlnim, poate, cea mai bună echipă din play-out”. Mai mulți jucători sunt incerți
© Vali MACREA

 

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu, a afirmat, într-o conferință de presă, că pe jucătorii săi îi așteaptă încă un meci dificil, despre care spune că va fi diferit de cel din sezonul regular, câștigat de ”alb-roșii”, pe ”Municipal”, cu 1-0.

”La cum a fost campionatul de echilibrat, toate echipele care joacă acest play-out au suferit au cel puțin în multe etape nu erau sigure de participarea în Superligă la anul. De data asta, sunt Craiova (n.a. FC ”U” Craiova 1948) și cu Petrolul care, matematic, au scăpat de griji, însă întâlnim Craiova care este, poate, cea mai bună echipă din play-out și nu numai, care are obiectivul ei în continuare, își doresc cupele europene și, bineînțeles, un prim baraj între locurile 7-8. E o echipă pe care o cunoaștem bine, foarte bună, asta este realitatea, dar și noi, chiar dacă venim după o înfrângere, am avut o serie bună. Până la urmă este sport, ne-am dorit să batem toate meciurile, am dorit să aducem puncte din fiecare meci. Din păcate nu se poate, însă strângem rândurile, este un meci important pentru că, în cazul unei victorii, matematic am fi și la anul în Superligă. Nu va fi ușor, va trebui să dăm mai mult decât dau adversarii. Cu siguranță va fi un alt fel de meci decât cel pe are l-am câștigat aici, în sezonul regular, dar cu atitudine, cu încredere și, bineînțeles, cu susținerea publicului avem o șansă în plus să câștigăm cele 3 puncte.

Dacă-mi aduc aminte, atunci pentru ei erau două finale. Meciul cu noi, la început. În cazul unei victorii, ar fi jucat în play-off. După care, chiar dacă aveau și varianta egalului, la Sepsi, au ratat acest obiectiv, play-off-ul.

Însă, nu înseamnă că nu sunt motivați pentru că lupta pentru acel baraj, între ocupantele locurilor 7 și 8, nu s-a terminat nici pentru ei, mai sunt în cărți și Botoșaniul, și Voluntariul dintre echipele care au drept. Vom întâlni o echipă motivată din punctul meu de vedere, dar contează ca noi, indiferent de locurile din clasament, de punctele pe care le avem să dăm totul. Trebuie să dăm mai mult. Am dat în multe meciuri. Poate, în unele meciuri, în care nu am acumulat puncte, a părut altceva, dar am încredere că cel puțin din punct de vedere al atitudinii vor da sută la sută”, a afirmat Măldărășanu.

 

Probleme cu accidentările

 

Măldărășanu nu se va putea baza pe mai mulți jucători, care se confruntă cu probleme de ordin medical, și anume Gabi Iancu, Paul Antoche, Baba Alhassan și Cornel Ene.

”Chiar dacă el a stat două săptămâni, fiind suspendat, a avut o întindere musculară. L-am trimis în Serbia, a revenit, este incert... Vedem, mai avem o zi până la meciul de mâine (n.a. luni). Îl avem și pe Baba (n.a. Alhassan), probleme la gleznă, la meciul cu UTA. Ene e cu probleme, Antoche la fel... Avem ceva probleme de lot, dar repet, mai sunt peste 24 de ore până la ora jocului și atunci vedem pe cine ne putem baza. Repet, am spus-o mereu, indiferent cine va intra în teren, trebuie să dea totul, indiferent că intri 90 de minute sau intri două minute, pentru că într-adevăr este un meci foarte important pentru noi”, a adăugat Măldărășanu.

Partida dintre FC Hermannstadt și FC ”U” Craiova 1948, ultima din etapa a VII-a a play-out-ului Superligii, va avea loc mâine seară, pe Stadionul ”Municipal”.

.






comentarii
2 comentarii

Partida nu va avea loc in nici o seara, azi la ora 16,30. Forza Hermannstadt !
Sprincenatu Dan
08.05.2023 10:08
Să învingeți astăzi pe Craiova
Un cititor
08.05.2023 12:00
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA