Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Actualizare Bărbatul care a incendiat preșul din fața ușii unui apartament de la Doamna Stanca este cercetat pentru violență în familie

Actualizare Bărbatul care a incendiat preșul din fața ușii unui apartament de la Doamna Stanca este cercetat pentru violență în familie

Persoane necunoscute au dat foc preșului de la intrarea unui apartament dintr-un bloc de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Au fost chemați pompierii, cei din bloc crezând că este un incendiu în locuință. 

Actualizare ora 13.50 Este vorba despre un caz de violență în familie, soțul femeii care locuia în apartament fiind cel care a incendiat preșul de la intrarea în locuință.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, respectiv încălcarea ordinului provizoriu de protecție, transmite pentru Turnul Sfatului Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Știre inițială. Au dat foc la preșul din fața apartamentului. Oamenii au chemat pompierii crezând că e incendiu în locuință

Duminică seara, în jurul orei 21:30, pompierii sibieni au fost alertați să intervină pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr, pentru un posibil incendiu de apartament. Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o cisternă cu apă și un echipaj SMURD, transmite luni Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. 

În urma recunoașterii efectuate la fața locului, s-a constatat că în urma unei acțiuni intenționate, a ars un preș de la intrarea într-o locuință. Incendiul a fost lichidat prompt fără a fi nevoie de evacuarea persoanelor.

Cazul a fost preluat de către echipajele IPJ sosite la fața locului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 10 luni

Nu se vrea sa fie cunoscute cu camere video pe toate scarile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus