Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Actualizare Fată de 14 ani, dată dispărută de acasă, din Poplaca. Alerta a fost dată în această dimineață la ora 2

Actualizare Fată de 14 ani, dată dispărută de acasă, din Poplaca. Alerta a fost dată în această dimineață la ora 2

Actualizare miercuri, 10 mai Fata în vârstă de 14 ani care a plecat de acasă din Poplaca luni a fost găsită de polițiști joi, în zona Muzeului Astra. Ea le-a spus polițiștilor că stat la o prietenă din Sibiu în cele două zile în care a lipsit de acasă, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Detalii - Fata de 14 ani care a plecat de 2 zile de acasă, din Poplaca, a fost găsită în zona Muzeului Astra. A stat la o prietenă, în Sibiu

Știre inițială. Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni, anunță IPJ Sibiu.

”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Astăzi, în jurul orei 02,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica sa, Nicoleta Alexandra Muntean, în vârstă de 14 ani, din localitatea Poplaca, jud. Sibiu, a plecat voluntar de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 168 cm, greutate 68 de kg, păr șaten, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta o geacă de culoare neagră, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, încălțăminte sport de culoare neagră, ghiozdan din piele de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus