Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

I-a luat bicicleta de pe stradă, cu forța. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

I-a luat bicicleta de pe stradă, cu forța. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

Polițiștii din Săliște au reținut duminică, 7 mai, un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Cristian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de 7 mai a.c., în jurul orei 00,40, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea de domiciliu, prin acte de violență,  bărbatul l-ar fi deposedat pe un alt localnic de bicicleta pe care acesta din urmă o utiliza,” transmit reprezentanții IPJ SIbiu printr-un comunicat de presă. 

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente pentru a dispune în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus