Agenția de turism Eturia, prin divizia sa tech TravelHubX, a investit peste 150.000 de euro în două platforme online de rezervări.

www.sejurexotic.ro reprezintă Eturia transferată într-un mod de rezervare 100% online. Platforma se adresează clientului care dorește să își achiziționeze vacanțele de plaja 100% online. Mai mult, acest mod de achiziție rapid și simplu vizează orice consumator care este obișnuit să facă achiziții online, inclusiv de vacanțe. În plus, rezervările realizate online pot aduce o reducere de până la 5% din costul final al vacanței.

“Eturia este renumită pentru exotic, dar în fiecare an ne-am consolidat și expertiza pe continentul european: Crăciun la Viena, degustări de vin în Franța, turism culinar în Italia etc. Astfel, s-a conturat o nevoie constantă pentru a vinde Europa în regim 100% online prin www. sejureuropa.ro. Noul proiect a debutat cu 8 destinații din Europa, cum ar fi: Portugalia-Madeira, Italia, Spania, Franța, Grecia, Cipru, Malta și Cehia,” declară Sorin Stoica.

Cu o investiție în tehnologie, dezvoltată cu resurse proprii în compania TravelHubx, controlată de Eturia, investiție ce se ridică la 150.000 de mii de euro, reprezintă o divizie de business care se preconizează că va influența pozitiv întregul grup de firme Eturia, deoarece a fost concepută ca business complementar, venit din nevoi concrete, natural.

“Observăm un interes pe zona de vânzare online pe care dorim să îl creștem, atât prin vizibilitate, cât și prin opțiunile pe care le are clientul atunci când rezervă. Sperăm că aceste noi OTA să susțină creșterea de 30% a cifrei de afaceri, pe care o preconizam pentru 2023,” declară Sorin Stoica CEO Eturia

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri