Termeni si conditii

Prin descarcarea sau folosirea aplicatiei, acesti termeni se vor aplica automat pentru dvs. Trebuie sa va asigurati ca le cititi cu atentie inainte de a utiliza aplicatia. Nu aveti voie sa copiati sau sa modificati aplicatia, nicio parte a aplicatiei sau marcile comerciale in niciun fel. Nu aveti voie sa incercati sa extrageti codul sursa al aplicatiei si, de asemenea, nu ar trebui sa incercati sa traduceti aplicatia in alte limbi sau sa faceti versiuni derivate. Aplicatia in sine si toate marcile comerciale, drepturile de autor, drepturile de baza de date si alte drepturi de proprietate intelectuala asociate acesteia, apartin in continuare dezvoltatorului aplicatiei.

Dezvoltatorul aplicatiei se angajeaza sa se asigure ca aplicatia este cat mai utila si eficienta. Din acest motiv, ne rezervam dreptul de a face modificari in aplicatie in orice moment si din orice motiv. Nu va vom percepe niciodata taxe pentru aplicatie sau pentru serviciile sale fara sa va lamurim foarte clar exact ceea ce platiti.

Aplicatia Niuz stocheaza si prelucreaza datele personale pe care ni le-ati furnizat, pentru a oferi Serviciul meu. Este responsabilitatea dvs. sa va pastrati telefonul si accesul la aplicatie in siguranta. Prin urmare, va recomandam sa nu inchideti sau sa va rootati telefonul, care este procesul de eliminare a restrictiilor si limitarilor software impuse de sistemul de operare oficial al dispozitivului dumneavoastra. Ar putea face ca telefonul dvs. sa fie vulnerabil la malware/virusi/programe daunatoare, sa compromita caracteristicile de securitate ale telefonului si ar putea insemna ca aplicatia Niuz nu va functiona corect sau deloc.

Ar trebui sa fiti constienti ca exista anumite lucruri de care Dezvoltatorul aplicatiei nu isi va asuma responsabilitatea. Anumite functii ale aplicatiei vor necesita ca aplicatia sa aiba o conexiune la internet activa. Conexiunea poate fi Wi-Fi sau furnizata de furnizorul de retea mobila, dar Dezvoltatorul aplicatiei nu isi poate asuma responsabilitatea dacaca aplicatia nu functioneaza la functionalitate completa daca nu aveti acces la Wi-Fi sau nu aveti date mobile disponibile.

Daca utilizati aplicatia in afara unei zone cu Wi-Fi, trebuie sa va amintiti ca termenii acordului cu furnizorul de retea mobila se vor aplica in continuare. in consecinta, este posibil sa fiti taxat de catre furnizorul dvs. de telefonie mobila pentru costul datelor pe durata conexiunii in timpul accesarii aplicatiei. In utilizarea aplicatiei, acceptati responsabilitatea pentru astfel de taxe, inclusiv tarifele de date in roaming daca utilizati aplicatia in afara teritoriului de origine (adica regiunea sau tara) fara a opri roamingul de date. Daca nu sunteti platitorul de factura pentru dispozitivul pe care utilizati aplicatia, va rugam sa stiti ca presupunem ca ati primit permisiunea platitorului de factura pentru utilizarea aplicatiei.

In aceeasi linie, Dezvoltatorul aplicatiei nu poate intotdeauna sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care utilizati aplicatia, adica trebuie sa va asigurati ca dispozitivul dvs. ramane incarcat - daca ramane fara baterie si nu il puteti porni pentru a utiliza Serviciul, Dezvoltatorul aplicatiei nu poate accepta responsabilitatea.

In ceea ce priveste responsabilitatea lui Dezvoltatorul aplicatiei pentru utilizarea aplicatiei, atunci cand utilizati aplicatia, este important sa retineti ca, desi ne straduim sa ne asiguram ca este actualizata si corecta in orice moment, ne bazam pe terti pentru a ne furnizata informatii pe care le pune la dispozitia dvs. Dezvoltatorul aplicatiei nu isi asuma nicio raspundere pentru nicio pierdere, directa sau indirecta, pe care o simtiti ca urmare a bazarii pe aceasta functionalitate a aplicatiei.

La un moment dat, este posibil sa dorim sa actualizam aplicatia. Aplicatia este disponibila in prezent pe Android - cerintele pentru sistem (si pentru orice sistem suplimentar la care decidem sa extindem disponibilitatea aplicatiei) s-ar putea schimba si va trebui sa descarcati actualizarile daca doriti sa utilizati aplicatia. Dezvoltatorul aplicatiei nu promite ca va actualiza intotdeauna aplicatia, astfel incat sa fie compatibil pentru telefonul dvs. si / sau sa functioneze cu versiunea Android pe care ati instalat-o pe dispozitiv. Cu toate acestea, promiteti sa accepti mereu actualizari ale aplicatiei atunci cand vi se ofera, Este posibil sa dorim, de asemenea, sa nu mai furnizam aplicatia si sa incetam utilizarea acesteia in orice moment, fara sa va anuntam terminarea. Cu exceptia cazului in care va spunem altfel, la orice reziliere, (a) drepturile si licentele acordate in aceste conditii se vor incheia; (b) trebuie sa incetati sa utilizati aplicatia si, daca este necesar, sa o stergeti de pe dispozitiv.

Modificari ale acestor Termeni si conditii

Pot actualiza Termenii si conditiile noastre din cand in cand. Astfel, vi se recomanda sa consultati periodic aceasta pagina pentru orice modificari. Va voi anunta orice modificari prin publicarea noilor Termeni si conditii pe aceasta pagina. Aceste modificari sunt eficiente imediat dupa ce sunt postate pe aceasta pagina.

Contact

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la Termenii și condițiile mele, nu ezitați să mă contactați la niuz_contact@gmail.com.